Ibis hotel kinderhoek met interactieve wand en spelcomputer
Speelwaarde op strategische plekken in het hotel

Familievriendelijk hotel Ibis Styles Den Haag Scheveningen

Bij het Ibis Styles hotel hebben wij dit mooie project geïnstalleerd. Het hotel beschikt over een aantal familiekamers en ziet het aantal boekingen van gezinnen toenemen.
Met deze kinderhoek wil Ibis zich nog meer profileren als familiehotel en hierdoor nog aantrekkelijker worden voor families. Door speelmogelijkheden op meerdere plaatsen in het hotel te verzorgen, brengt Ibis meer kindvriendelijkheid in het hotel. 

In de lobby bar is gekozen voor de Delta 17 met 2 Eye Aye Softplay zitkussens. Ouders kunnen na een dagje strand ontspannen in de lobby bar, terwijl de kinderen spelen. Ook tijdens het inchecken en uitchecken kunnen kinderen zich hier vermaken. 
 

Experience Wall


De speelhoek met de Experience Wall is in het souterrain geplaatst, naast de tweede ontbijtzaal. Kinderen kunnen hier na het ontbijt spelen, terwijl de ouders genieten van een kop koffie.

Elk Ibis Styles hotel heeft een thema. Ibis Styles Den Haag Scheveningen heeft als thema; Express Yourself. In het souterrain wordt het thema geuit in ‘muziek’. Voor de Experience Wall in deze kinderhoek is gekozen voor een orkest, met bijbehorende geluiden. De custom Four Fun sluit met de graphics aan op de Experience Wall. 
De groene frames van de spelmodules sluiten aan bij ‘Ibis groen’

Bekijk hier de YouTube video van deze Experience Wall ▶
 
speelsysteem vrijstaand voor 4 spelers custom draaiend wandspel
spelcomputer educatieve spellen zachte zitkussens
Ibis Styles Den Haag Scheveningen speelwand voor kinderen kralentafel
interactief speelsysteem spelcomputer voor kinderen in restaurant
Delen