Speelhoek Pathe
Extra speelplezier!

IKC maakt een bioscoopbezoek extra bijzonder!

Vorig jaar installeerden wij in Bioscoop Pathé Zwolle een kinderhoek. Niet veel later volgde ook Pathé Helmond. Gezien de coronapandemie sloten vorig jaar november de bioscopen. Vanaf 5 juni jl. zijn de bioscopen weer open en vanaf 26 juni ook de kinderhoeken. 

De kinderhoeken zijn speciaal voor de bioscoop ontworpen en passen door de herkenbare elementen perfect in de huisstijl van Pathé. De mascotte Charlie is verwerkt in verschillende graphics en in de software. 

Dennis, manager bij Pathé Zwolle, is erg te spreken over de kinderhoek ‘Met de toevoeging van speelplezier maken wij een bioscoopbezoek voor kinderen extra bijzonder. Dit past in ons streven naar een totaal beleving.’ 
 

Modulair gebouwd 

Komende jaren wil Pathé zijn bioscopen uitrusten met deze kinderhoeken. Het verzoek aan de afdeling design om het concept modulair te ontwerpen. Dat betekent dat het speelconcept voor elke locatie passend gemaakt kan worden. In elk concept is een speelhuis in combinatie met glijbaan verwerkt. Daarbij zijn er verschillende zitjes voor ouders in de kinderhoek te vinden, ook deze zijn in huisstijl gemaakt. 

Creëer deze té gekke beleving ook in uw organisatie! 

Start vandaag
Speelhoek Pathe
Speelhoek Pathe
Speelhoek Pathe
Speelhoek Pathe
Speelhoek Pathe
Speelhoek Pathe
Delen