Storyzoo custom merk kinderhoek
Feel good animatieserie StoryZoo zorgt nu ook voor speelplezier in een speciale thema speelhoek

StoryZoo thema kinderspeelhoek zorgt voor extra vermaak in de voetbalkantine!

Educatief TV merk StoryZoo is internationale feel-good animatieserie. Samen met StoryZoo, hebben wij de eerste custom StoryZoo-branded kids' corner kunnen realiseren in de kantine van een voetbalvereniging! De kinderhoek is aangekleed met forex wanddecoratie volledig in het thema van de StoryZoo karakters en voetbal. Ook de groene valdempende EPDM speelvloer is in het voetbal thema gerealiseerd. 3D EPDM elementen zijn toegevoegd aan het speelveld in de vorm van een voetbal. De kinderen kunnen zich uren vermaken en lekker springen en bewegen in deze speciale kinderhoek.
 

Custom wandspellen zorgen voor herkenning en merkbekendheid

Er zijn custom wandspeelborden geplaatst, het design sluit aan bij het voetbal en StoryZoo thema. Op deze manier kunnen kinderen leuke educatieve spellen doen samen met Toby de Aap, Pepper de Papegaai en Bax de Beer. Het design van de wandspellen sluit ook perfect aan bij de voetbalvereniging doordat wij het logo in het design hebben verwerkt.

Benieuwd naar een custom design muurspel of complete kinderhoek voor uw merk?
 
De samenwerking met StoryZoo bracht twee werelden van spelenderwijs leren in een veilige omgeving samen. Zo creëren we mooie herinneringen voor kinderen en maken we van de wereld een betere plek.
Corrie, accountmanager IKC
voetbal draaispel
wandspellen in een voetbalkantine en een thema muurdesign
spelcomputer in een voetbalkantine voor extra speelplezier
custom wandspeelbord
draaispel met storyzoo karakters
wandspellen in een voetbalkantine
Delen