speelhoek in showroom
Volledig vernieuwde showroom en kinderhoek bij Grando keukens en bad in Hoorn

Speelplezier bij Grando Keukens en Bad in Hoorn

Grando keukens en bad in Hoorn is flink verbouwd en de showroom is compleet vernieuwd. Hier kan een kinderhoek niet ontbreken! De speelhoek is een uitkomst voor de klanten die komen oriënteren en toch meer tijd nodig hebben dan gedacht. Terwijl de ouders zich laten informeren over de nieuwste opties voor keukens en badkamers, kunnen de kinderen fijn spelen! Zo is het een uitje voor het hele gezin. 

De speelhoek is geplaatst in een aparte ruimte met een ingang speciaal voor kinderen. Er is gekozen voor een unieke wandbekleding, namelijk: vloerbedekking in een prachtig bergdesign. Naast de warme en zachte uitstraling van de ruimte, was de grootste reden om voor vloerbedekking te kiezen vanwege het geluiddempende effect. De kinderen kunnen hun lol op in de kinderspeelhoek en het geluid blijft grotendeels in de ruimte.

Er zijn diverse elementen geplaatst in de stijl van woninginrichting. Op de wand is een huisvormig element geplaatst, hierop zijn de wandspellen geïnstalleerd. Er zijn 2 zachte softplay zitkussens voor geplaatst, zodat de kinderen kunnen zitten tijdens het spelen. Ook de Delta 32 inch playtable is een uitstekende toevoeging voor het nieuwe energieneutrale pand. Door het energiezuinige multi-touch scherm kunnen er tot 4 kinderen tegelijk een spel spelen, zonder veel stroom te verbruiken.  

Bekijk hieronder een impressie van dit prachtige warme speelconcept.

Neem contact met ons op
speelruimte showroom
zitkussens wandspeelborden zachte wand spelcomputer showroom
ingang speelruimte showroom
wandspeelborden showroom
spelcomputer en wandspellen showroom
wandspeelbord en zitkussen in showroom
Delen