speelhoek bij restaurant in tuincentrum
Binnen spelen met een buitengevoel!

Tuincentrum de Bosrand investeert in nieuwe kinderhoek!

Tuincentrum de Bosrand bestaat dit jaar 40 jaar en opende in maart hun nieuwste vestiging in Oegstgeest. In samenwerking met de Bosrand ontwikkelde IKC een prachtige vernieuwde kinderhoek voor het restaurant binnen het tuincentrum.

In Restaurant de Plantage, kunnen bezoekers tijdens het winkelen even terecht voor een kopje koffie, taartje of een uitgebreide lunch. Om ouders te ontzorgen investeerden het tuincentrum in een kinderhoek. Een plek waar kinderen zich in alle rust even kunnen terugtrekken en actief kunnen spelen. De verschillende spelelementen zorgen voor een actieve en educatieve speelsfeer. 


‘Binnen spelen met een buitengevoel!’

Het restaurant biedt uitkomst voor 200 personen, de kinderhoek is een echte eyecatcher in de ruimte. Het gebruik van natuurlijke elementen op de muur maakt dat kinderen het gevoel krijgen buiten te spelen. Dat maakt deze kinderhoek passend voor het tuincentrum. Veiligheid staat voorop, daarom is gekozen voor een EPDM vloer. Kinderen kunnen hier veilig op spelen zonder zich te bezeren. IKC ontwerpt en produceert deze vloeren zelf, dat betekend dat wij voor elke ruimte en in elke huisstijl een vloer kunnen produceren.

Een kinderhoek biedt meerwaarde binnen uw onderneming en is een investering die zich snel zal terugverdienen.

Download hier uw brochure!
 

Kinderhoek als onderdeel van een tuincentrum met een kralentafel
Kinderhoek in een tuincentrum met een glijbaan en meerdere wandspeelborden en zachte softplay kussens om op te zitten
Kinderhoek als onderdeel van een tuincentrum
Kinderhoek als onderdeel van een tuincentrum
Kinderhoek als onderdeel van een tuincentrum
Kinderhoek als onderdeel van een tuincentrum
Delen