kinderspeelhoek onder trap
Optimaal gebruik maken van de ruimte? Daar weten ze bij VELUX alles van!

VELUX tovert ruimte onder de trap om in speelhoek

Bij VELUX hebben wij onder twee trappen verschillende ruimtebesparende kinderhoeken geïnstalleerd. De meubels, wandspellen en speelsystemen in de speelruimte zijn custom gemaakt in de prachtige en herkenbare rode kleur van VELUX.

Bij binnenkomst is de eerste speelhoek in de vrije ruimte onder de trap geplaatst. Deze kinderhoek is speciaal ingericht voor de jongere kinderen. Hier is onder andere gekozen voor de beadstree kralentafel om de fijne motoriek te stimuleren. Op de custom Delta 17 spelcomputer is het VELUX logo geïntegreerd in het hoofdmenu. Er is gekozen voor de Game Train Software, hier kunnen vooral de jongere kinderen leuke en educatieve spellen op spelen. Ook een Memory wandspeelbord en andere leuke sorteerspellen voor aan de wand zijn hier geplaatst voor het vermaak van de kinderen. De educatieve wandspellen leren kinderen fruit en cijfers te sorteren door het verschuiven van de knoppen.
 

Er is ook een speelruimte voor de oudere kinderen


Achterin de showroom is onder de tweede trap een speelruimte gecreëerd voor de oudere kinderen. Hier is bijvoorbeeld de Arctic Software op de custom spelcomputer geïnstalleerd, deze spellen zijn iets uitdagender. De leuke en educatieve wandspellen zijn sorteerspellen die met behulp van draaiwielen opgelost kunnen worden. Ook is er een Road Trip geplaatst, met dit leuke en populaire spel kunnen kinderen de auto’s via het draaien aan het wandspel verplaatsen. De auto’s kunnen de hele wereld rond rijden en ondersteunen de ontwikkeling van de hand en oog coördinatie.

In het Daglicht Advies Centrum hebben de adviseurs alle tijd om hun klanten te informeren, terwijl de kinderen spelen in een speelruimte naar keuze!
Neem contact met ons op voor meer informatie over kinderspeelhoeken.

Contact
 
wandspellen sorteerspellen kinderhoek kralentafel
wandspellen sorteerspellen kinderhoek kralentafel kindermeubels
speelruimte kleine kinderen speelhoek
speelruimte onder trap efficient ingerichte speelhoek
wandspeelborden draaispel spelcomputer aan de wand kinderspeelhoek
wandspellen kinderen speelbord educatief spelcomputer sorteerspellen
Delen